دوربین های مداربسته تحت شبکه IP Camera
دوربین های تحت شبکه - IP Camera
نیاز ما به افزایش امنیت انسانها و اموال آنها باعث بوجود آمدن و توسعه وسیع دوربینهای امنیتی در سطح خانه ها ، ادارات ، مدارس ، بیمارستانها ، پرورشگاهها ، مراکز خرید و فروش و بسیار از مکانهای دیگر شد .
در این زمان ، دوربین هایی با نام CCTV بوجود آمدند که نمایانگر”CloseCircuit “ به معنای دوربینهای"مداربسته" بودند . یعنی تصویر این دوربین ها در شبکه های عمومی “Public Network “ نمایش داده نمی شد .
در سالهای اخیر اینترنت باعث تغییر در مسیر توسعه دوربینهای امنیتی ناظر شده است . بنابراین به آنها دوربین های مبتنی بر" آی پی" یا همان (IP Camera) گویند. که مستقیما به شبکه های اترنت (Ethernet Network) و یا شبکه ای با پهنای باند خانگی وصل می شوند و تصاویر ویدئویی را به صورت زنده از اینترنت به مقصد می برند .
IP Camera ها را می توان با مارکهای معروفی همچون SONY ,Panasonic , Linksys , Canon , Toshiba با قیمتهایی در حدود ۱۰۰ دلار مشاهده کرد . نسخه های Wi-fi این نوع دوربین ها نیز در دسترس هستند . که می توانند در هرجایی در مدت زمان بسیار اندکی نصب شوند .
تعدادی از قابلیتهای این دوربینها عبارتند از :
قابلیت Pan، قابلیت Tilt و قابلیت مهم Zoom در حد 40 برابر. این قابلیت ها می تواند باعث افزایش تشخیص و ساده کردن نظارت از طریق این دوربین ها باشد.
هم اکنون، بسیاری از این IP Camera ها برای آگاه کردن مردم استفاده می شوند و تصاویر را مستقیما از طریق اینترنت به صورت کاملا زنده به سرتاسر جهان مخابره می کنند . با استفاده از یک جستجوی ساده در موتور های جستجو مثل گوگل می توانید این دوربینهای غیر حفاظت شده را مشاهده کنید .
به طور مثال ، در گوگل با نوشتن عبارت زیر inurl: CgiStart?page=Single می توانید چندین لینک از دوربینهای پاناسونیک را مشاهده کنید که اجازه می دهند تصاویر را از راه دور مشاهده کرده و حتی اقدام به Zoom و Tilt بکنید.
یکی از مسائل مهمی که بعد از بوجود آمدن این دوربینها بوسیله متخصصان و مشاوران امنیت IT مطرح گردیده آنست که بعضی از افراد به دنبال پیدا کردن دوربینهای Unprotect درون اینترنت هستند تا بوسیله آنها بتوانند به صاحب آنها ضربه وارد کنند.توصیه هایی در باره استفاده امن از این ابزار ارزشمند وجود دارد :
- برای استفاده از این دوربینها حتما از رمزگذاری بر روی سیستم استفاده کنید و هرگز تصویر آنها را بر روی اینترنت بدون رمز Broadcast نکنید.
- یکبار که دوربین ها را به صورت امن تنظیم کرده و آنها را نصب کردید ، به صورت تستی تلاش کنید که از خارج شبکه به این دوربین ها متصل شوید اگر توانستید این کار را انجام دهید حتما برای امن تر کردن سیستم شبکه ای خود فکری بکنید.
- اگر دوربین ها به نحوی تنظیم شده اند که بر روی اینترنت تصویر را انتقال دهند ، در این حالت حتما از Firewall استفاده کرده و آنرا به صورت بسیار دقیقی تنظیم کنید. ( توجه کنید که هیچکس غیر از خود شما از این تنظیمات با خبر نباشد)
- انتها کلیه مسیرهایی که احتمال دارد بوسیله آن افراد غیر مطمئن به این شبکه دسترسی داشته باشند را مسدود کنید در این حالت شما می توانید از چک لیست های امنیتی استفاده کنید و یا از شرکتهای مشاور در زمینه امنیت شبکه های کامپیوتری کمک بخواهید.
مطالب مرتبط
طراحی ویژه اتاق مانیتورینگ Monitoring Room
تاریخچه دوربین مداربسته CCTV History
محصولات هلوکیبل آلمان Helukabel
کامپیوترهای صنعتی وکوو تایوان Vecow
محصولات سیسکو آمریکا Cisco Switches
نظارت تصویری Surveillance Cameras
شبکه و زیر ساخت Network Design
محصولات اسپارک ایتالیا Spark Ultra-HD
Tags: network security cctv survillance Camera NVR DVR Recording camrea دوربین مدار بسته دوربین مداربسته شبکه زیرساخت نظارت تصویری دستگاه ضبط تصویر کابل شبکه فیبر نوری شبکه های کامپیوتری کابل cat5 کابل cat6 کابل cat7 کابل cat8 فیبر سینگل طراحی مشاوره سیستمهای امنیتی Switch IP IP camera دوربین IP پیاده سازی پروژه پیاده سازی انتقال تصویر تصویر از راه دور دوربین روی موبایل موبایل پروژه های نفتی دوربین مدار بسته شبکه و زیرساخت فروش دوربین مداربسته فروش تجهیزات شبکه آموزش آموزش شبکه آموزش نظارت تصویری فروش برند هلوکیبل آموزش سیسکو آموزش دوربین مداربسته اتاق مانیتورینگ تحت شبکه دوربین تحت شبکه دوربین شبکه