TopFirst مقالات - پارت شبکه پرداز | Articles - PartNetwork.Net

پــــــارت شبکـــــه پــــــرداز

حفاظت الکترونیک, نظارت تصویری, حفاظت پیرامونی, سیستمهای امنیتی,  شبکه و زیرساخت, اعلام و اطفاء حریق, پیاده سازی دیتاسنتر

Tags: partnetwork.net دوربین مداربسته اعلام حریق اطفاء حریق زیرساخت دیتاسنتر حفاظت پیرامونی نظارت تصویری برق بدون وقفه هوشمند سازی شبکه های کامپیوتری سیستمهای امنیتی اعلام و اطفاء حریق دوربین مدار بسته

پیاده سازی شبکه و زیرساخت (بخش دوم TCP/IP)

نوشته شده توسط Super User. منتشر شده در مقالات پارت شبکه

Networking-02 مقالات - پارت شبکه پرداز | Articles - PartNetwork.Net

تنظیمات TCP/IP در شبکه های کامپیوتری

اجزای پروتکل TCP/IP

تنظیمات IP هر شبکه کامپیوتری یکی از مهمترین مراحل پیاده سازی شبکه و زیرساخت میباشد، این تنظیمات فقط در شبکه و زیرساخت و دیتاسنتر کاربرد ندارد، بلکه در سیستمهای نظارت تصویری و دوربین مداربسته تحت شبکه و شبکه های بیسیم نیز از مراحل اولیه و مهم پیاده سازی سیستم است. پروتکل TCP/IP از مجموعه پروتکل های دیگر تشکیل شده که هر یک در لایه مربوطه، وظایف خود را انجام می دهند. پروتکل های موجود در لایه های Transport و Network دارای اهمیت بسزائی بوده و لازم است که در این بخش به معرفی آنها بپردازیم .
پروتکل TCP(Transmission Control Protocol) . مهمترین وظیفه پروتکل فوق اطمینان از صحت ارسال اطلاعات است . پروتکل فوق اصطلاحا” Connection-oriented نامیده می شود. علت این امر ایجاد یک ارتباط مجازی بین کامپیوترهای فرستنده و گیرنده بعد از ارسال اطلا عات است . پروتکل هائی از این نوع امکانات بیشتری را بمنظور کنترل خطاهای احتمالی در ارسال اطلاعات فراهم نموده ولی بدلیل افزایش بار عملیاتی سیستم کارائی آنان کاهش خواهد یافت . از پروتکل TCP بعنوان یک پروتکل قابل اطمینان نیز یاد می شود. علت این امر ارسال اطلاعات و کسب آگاهی لازم از گیرنده اطلاعات بمنظور اطمینان از صحت ارسال توسط فرستنده است . در صورتیکه بسته های اطلاعاتی بدرستی دراختیار فرستنده قرار نگیرند فرستنده مجددا” اقدام به ارسال اطلاعات می نماید.
پروتکل UDP(User Datagram Protocol) . پروتکل فوق نظیر پروتکل TCP در لایه ” حمل ” فعالیت می نماید. UDP بر خلاف پروتکل TCP بصورت “بدون اتصال ” است . بدیهی است که سرعت پروتکل فوق نسبت به TCP سریعتر بوده ولی از بعد کنترل خطاء تضمینات لازم را ارائه نخواهد داد. بهترین جایگاه استفاده از پروتکل فوق در مواردی است که برای ارسال و دریافت اطلاعات به یک سطح بالا از اعتماد نیاز نداشته باشیم .
پروتکل IP(Internet Protocol) . پروتکل فوق در لایه شبکه ایفای وظیفه کرده و مهمترین مسئولیت آن دریافت و ارسال بسته های اطلاعاتی به مقاصد درست است . پروتکل فوق با استفاده آدرس های نسبت داده شده منطقی، عملیات روتینگ را انجام خواهد داد.

پیاده سازی شبکه و زیرساخت (بخش اول)

نوشته شده توسط Super User. منتشر شده در مقالات پارت شبکه

Networking-01 مقالات - پارت شبکه پرداز | Articles - PartNetwork.Net

پیاده سازی شبکه و زیرساخت شبکه های کامپیوتری (Network Design & Infrastructure Part 01 )

واژه زیرساخت (Infrastructure) از جمله واژه هائی است که در موارد متعددی بخدمت گرفته شده و دارای معانی متفاوتی است . واژه فوق اغلب برای تشریح مراحل نصب ، آماده سازی خدمات و امکانات مربوطه در زمینه یک عملیات خاص نظیر جاده ها ، سیستمهای ارتباطی، خطوط ارتباطی برق و … بکار گرفته می شود. در اغلب واژه نامه ها برای واژه فوق تعریفی مشابه زیر ارائه شده است :

یک بستر پایه برای ایجاد یک سازمان و یا سیستم

با توجه به تعریف واژه فوق و از دیدگاه کامپیوتر، یک شبکه کامییوتری از عناصر اساسی تشکیل می گردد. مجموعه عناصر تشکیل دهنده زیر ساخت یک شبکه کامپیوتری را می توان به دو گروه اساسی زیر تقسیم نمود:

عناصری که بنوعی زیرساخت فیزیکی یک شبکه را تشکیل می دهند.( نظیر کامپیوترها ، کابل ها، کارت های شبکه، هاب ها و روترها ). ماهیت عناصر فوق بصورت سخت افزاری است .

عناصری که بنوعی زیر ساخت منطقی یک شبکه را تشکیل می دهند. ( نظیر : پروتکل های شبکه، سرویس های مربوط به DNS ، مدل های آدرس دهی IP، سرویس های مربوط به دستیابی از راه دور و پروتکل های امتیتی) ماهیت عناصر فوق نرم افزاری بوده که می بایست نصب و پیکربندی گردنند.

در ادامه به تشریح عناصر مربوط به زیرساخت منطقی یک شبکه پرداخته می شود.

تاریخچه سیسکو و محصولات این شرکت Cisco Systems

نوشته شده توسط Super User. منتشر شده در مقالات پارت شبکه

Cisco-Switches مقالات - پارت شبکه پرداز | Articles - PartNetwork.Net

تاریخچه محصولات شرکت سیسکو سیستمز Cisco Systems

لن بزاک و سندی لرنر (دارای مدرک لیسانس از دانشگاه ایالتی کالیفرنیا، فوق لیسانس اقتصادسنجی از دانشگاه کلرمونت و فوق لیسانس علوم کامپیوتر از دانشگاه استنفورد)، زوجی که در بخش کامپیوتر دانشگاه استنفورد کار می‌کردند، Cisco را در سال ۱۹۸۴ تأسیس کردند. بزاک نرم‌افزار روترهای چند پروتکل را که توسط ویلیام یاگر(یک کارمند دیگر که کارش را سالها قبل از بزاک شروع کرده بود) نوشته شده بود تکمیل کرد.

با وجود اینکه Cisco اولین شرکتی نبود که Router(رهیاب) طراحی و تولید می‌کرد، اولین شرکتی بود که یک Router چند پروتکل موفق تولید می‌کرد که اجازهٔ ارتباط بین پروتکل‌های مختلف شبکه را می‌دهد. از زمانی که پروتکل اینترنت (IP) به یک استاندارد تبدیل شد، اهمیت Routerهای چند پروتکل کاهش یافت. امروزه بزرگ‌ترین روترهای Cisco طراحی شده‌اند تا بسته‌های IP و فریمهای MPLS را هدایت کنند. در ۱۹۹۰، شرکت به سهامی عام تبدیل شد و سهام آن در بازار بورس نزدک عرضه شد. بزاک و لرنر با ۱۷۰ میلیون دلار از شرکت خارج شدند و بعد از مدتی جدا شدند. زمان انفجار اینترنت در ۱۹۹۹، Cisco شرکت Cerent واقع در کالیفرنیا را با قیمت ۷ میلیارد دلار خریداری کرد. این شرکت گرانترین خرید Cisco در آن زمان بود. تنها خرید گرانتر مربوط به ساینتیفیک آتلانتا می‌باشد.

در اواخر مارس ۲۰۰۰، در اوج رشد دات کام، Cisco با ارزش مالی بالغ بر ۵۰۰ میلیارد دلار ارزشمندترین شرکت دنیا بود. در سال ۲۰۰۷ نیز با ارزشی بالغ بر ۱۶۵ میلیارد دلار همچنان یکی از ارزشمندترین شرکت‌ها بود.

فیبر نوری Fiber Optic

نوشته شده توسط Super User. منتشر شده در مقالات پارت شبکه

FiberOptic مقالات - پارت شبکه پرداز | Articles - PartNetwork.Net

ارتباطات بر اساس فیبر نوری Fiber Optic

فیبر نوری یكی از محیط های انتقال داده با سرعت بالا است. امروزه از فیبرنوری در موارد متفاوتی نظیر: شبکه و زیرساخت تلفن شهری و بین شهری ، شبكه های كامپیوتری و اینترنت و دیتاسنتر های بزرگ استفاده بعمل می آید. فیبرنوری رشته ای از تارهای شیشه ای بوده كه هر یك از تارها دارای ضخامتی معادل تار موی انسان را داشته و از آنان برای انتقال اطلاعات در مسافت های طولانی استفاده می شود. با ورود فیبر نوری به فناوری ارتباطات و شبکه و زیرساخت انقلاب عظیمی در این فناوری به وجود آمد و سرعت ارتباطات به شکل وسیعی افزایش پیدا کرد. استفاده از فیبر نوری سبب شد که نه تنها پهنای باند انتقال دیتا افزایش پیدا کند بلکه طول ارسال اطلاعات که از طریق کابل به شدت محدود بود در ابعاد گسترده ای گسترش پیدا کند. همچنین فیبر نوری قادر بود با سرعتی معادل با نور به انتقال دیتا بپردازد و این آیتمی بود که به تجربه آنی شدن دریافت اطلاعات در سرتاسر جهان کمک فراوانی کرد.

مبانی فیبر نوری

فیبر نوری ، رشته ای از تارهای بسیار نازك شیشه ای بوده كه قطر هر یك از تارها نظیر قطر یك تار موی انسان است . تارهای فوق در كلاف هائی سازماندهی و كابل های نوری را بوجود می آورند. از فیبر نوری بمنظور ارسال سیگنال های نوری در مسافت های طولانی استفاده می شود که بیشترین استفاده آن در زمینه شبکه و زیرساخت شبکه و ارتباطات بین شهری است.

سیستم مدیریت جامع تصاویر VMS

نوشته شده توسط Super User. منتشر شده در مقالات پارت شبکه

VMS مقالات - پارت شبکه پرداز | Articles - PartNetwork.Net

نرم افزار مدیریت دوربین مداربسته (معرفی Video Management System)

نرم افزار مدیریت ویدیوی VMS نقش اساسی در مدیریت سیستم دوربین های مداربسته تحت شبکه IP Camera ایفا می کند. یکی از مهمترین جنبه های VMS این است که شما الزاما به یک ضبط کننده ویدئویی NVR برای ذخیره، ضبط یا دیدن دوربین های امنیتی خود نیاز ندارید. معمولا NVR برای کار در سرور های Unix/Linux طراحی شده است، نرم افزار دوربین امنیتی به کاربران دوربین مداربسته IP اجازه می دهد تا یک یا چند دوربین نظارتی و امنیتی را به صورت همزمان کنترل نمایند. با این حال شما می توانید شبکه دوربین های امنیتی خود را از یک مرورگر وب بازبینی کنید، اما باز هم با محدودیت هایی مواجه هستید، یعنی معمولا نمی توانید سیستم نظارتی خود را در هنگام مدیریت و ضبط آن مشاهده کنید.

امروزه چندین نرم افزار دوربین امنیتی IP وجود دارند که مناسب نیاز های امنیتی شما می باشند. بسیاری از سازندگان دوربین های IP VMS اختصاصی خودشان را پیشنهاد می کنند، در حالی که برخی شرکت ها مثل Milestone به صورت اختصاصی انواع پلتفرم های VMS پیشگامانه را ارائه می نمایند. برخی کاربران NVR را به نرم افزار دوربین نظارتی ترجیح می دهند. باید توجه داشت که بسیاری از توسعه دهندگان VMS به اندازه NVR ها هوش ویدئویی و انعطاف پذیری ارائه می کنند.

ساعت کار شرکت پارت شبکه پرداز

شرکت پارت شبکه پرداز در همه روزها از ساعت 9 الی 17 و پنجشنبه ها از ساعت 9 الی 13.30 آماده پاسخ گوئی کامل میباشد. در روزهای جمعه و تعطیلات رسمی شرکت تعطیل میباشد. همچنین برای مشاوره در زمینه پروژه های سیستمهای امنیتی و دوربین مداربسته (بازدید و طراحی)، میتوانید از همکاری پرسنل پارت شبکه پرداز استفاده نمائید. پارت شبکه پرداز آماده همکاری با شما در زمینه پروژه های سیستمهای حفاظت الکترونیک ، شبکه و زیرساخت ، برقراری دیتاسنتر ، نظارت تصویری و دوربین مداربسته ، اعلام و اطفاء حریق ، حفاظت پیرامونی ، سیستمهای برق بدون وقفه و هوشمند سازی ساختمان میباشد. تلفن های تماس: 81-88302380-021 فکس: 88811829-021

با ما در تماس باشید

تائیدیه های شرکت پارت

Google-Analytics-icon مقالات - پارت شبکه پرداز | Articles - PartNetwork.Net Oil-Ministry-AVL مقالات - پارت شبکه پرداز | Articles - PartNetwork.Net Alexa مقالات - پارت شبکه پرداز | Articles - PartNetwork.Net
Tag-Logo مقالات - پارت شبکه پرداز | Articles - PartNetwork.Net HSE-Logo مقالات - پارت شبکه پرداز | Articles - PartNetwork.Net Indicsoft-ISO-9001-2008-Certified مقالات - پارت شبکه پرداز | Articles - PartNetwork.Net